Archief

Isa Veelers en Jorien Roetenberg clubkampioen Bergruiters

Op zondag 26 november zijn de Clubkampioenschappen 2017 van de Bergruiters gehouden in de manege van de Rossruiters te Rossum.

Om 9.00 uur werd begonnen met de dressuur. Eerst de pony’s en daarna waren de paarden aan de beurt. De uitslagen werden niet bekend gemaakt om de spanning wat op te voeren, wie uiteindelijk de kampioen zou worden.
Rond het middaguur werd volgens de aloude traditie erwtensoep gegeten. Daarna werd begonnen met het springen. Alle combinaties reden 2 parcoursen. Het tweede parcours werd op tijd gereden en ook hier maakte de organisatie de tijd niet bekend.

Ter afsluiting van de dag werd iedereen in de avond uitgenodigd om heerlijk stamppot te eten in de Blokhut van de Duivenvereniging te Ootmarsum, waar we al jaren gebruik van mogen maken voor een kleine feestavond en het bekend maken van de Kampioenen. Na het bekend maken van de uitslagen waren de kampioenen van 2017 bekend:

Kampioen pony’s is Isa Veelers.
Kampioen paarden is Jorien Roetenberg.

De uitslagen van de Pony’s zijn:
1. Isa Veelers met Hunter
2. Marjolein Tenniglo met Miep
3. Loes Veelers met Daisy
4. Rosemarie Tenniglo met Quickstar
5. Yanne Lubbers met Toet
6. Jorieke Ter Horst met Mickey

De uitslagen van de Paarden zijn:
1. Jorien Roetenberg met Hello Emaire
2. Loes Damhuis met Jaimy
3. Noah Mesdag met Ekita
4. Gido Bruns met Selisa
5. Monique Ryborsch met Sorry
6. Brian Fikkers met Fleur
7. Jodie Bruns met Jahzarah


Isa Veelers en Loes Damhuis Clubkampioenen 2016 Bergruiters

Op zondag 27 november zijn de clubkampioenschappen van de Bergruiters uit Ootmarsum gehouden. De wedstrijd werd wederom verreden in de manege het Pandoer te Lattrop.
Om 9.00 uur werd er begonnen met de dressuur voor alle combinaties. In de pauze rond het middaguur konden alle aanwezigen genieten van een heerlijke eigengemaakte erwtensoep en tomatensoep van Lucia Bruns. Aansluitend werd er een springparcours uitgezet. Elke deelnemer moest aan de dressuur en het springen meedoen om zich te kunnen kwalificeren. Tijdens de jaarlijkse feestavond werden de prijzen bekend gemaakt na het nuttigen van een heerlijk stamppot buffet.

Isa Veelers haalde de beste resultaten bij de pony’s .
Loes Damhuis haalde de beste resultaten bij de paarden.

Totaal Klassement:
Pony’s:
1. Isa Veelers met Hunter
2. Rosemarie Tenniglo met Quik Star
3. Marjolein Tenniglo met Miep
4. Jorieke Ter Horst met Mickey
5. Yanne Lubbers met Toet
6. Tess Werger met Roos

Paarden:
1. Loes Damhuis met Foblesse
2. Jodie Bruns met Selisa
3. Laurie Kamphuis met Equita
4. Jorien Roetenberg met Hello – Emaire
5. Noah Mesdag met Equita
6. Casja Starink met Amira
7. Brian Fikkers met Fleur


Marjolein Tenniglo en Gido Bruns Clubkampioenen Bergruiters

Op zondag 18 oktober zijn de clubkampioenschappen van de Bergruiters uit Ootmarsum gehouden. De wedstrijd werd verreden in de manege het Pandoer te Lattrop. Om 9.30 uur werd er begonnen met de dressuur voor alle combinaties. In de pauze rond het middaguur konden alle aanwezigen genieten van een heerlijke eigengemaakte erwtensoep van Petra en Erik Hemmer. Aansluitend werd er een springparcours uitgezet. Elke deelnemer moest aan de dressuur en het springen meedoen om zich te kunnen kwalificeren. Tijdens de jaarlijkse feestavond werden de prijzen bekend gemaakt na het nuttigen van een heerlijk stamppot buffet. Marjolein Tenniglo haalde de beste resultaten bij de pony’s . Gido Bruns haalde de beste resultaten bij de paarden.

Totaal Klassement: Uitslag pony’s: 1 Marjolein Tenniglo Quickstar; 2 Rosemarie Tenniglo Quickstar: 3 Jodie Bruns Hunter; 4 Yanne Lubbers Toet.
Uitslag Paarden: 1 Gido Bruns Ten Ankers Maulex; 2 Loes Damhuis Hera; 3 Laurie Kamphuis Ekita; 4 Janne Hemmer Cesanne; 5 Jorien Roetenberg Felix Emaire; 6 Noah Mesdag Ekita; 7 Brian Fikkers Gijsbrand; 8 Manon Roetenberg Evanna.