Nieuws

Nieuws Bergruiters 02-07-2018

Afgelopen week waren er diverse parcoursen tijdens de Almelose Ruiterdagen, waar verschillende ruiters en amazones van de Bergruiters aan mee deden.
Loes Damhuis behaalde met haar paard Jaimy de 2e plaats in het springen klasse B. Tijdens de finale afgelopen zondag haalde ze de 1e plaats. Gido Bruns behaalde met zijn paard Selisa een 6e plaats in het springen klasse L.

Afgelopen zondag werden de Kring Kampioenschappen voor pony’s verreden in Lattrop. In de dressuur klasse DB haalde Rosemarie Tenniglo een 1e prijs met haar pony Miep. In de dressuur klasse CB behaalde Loes Veelers een 4e prijs met haar Pony Daisy. Met deze uitslagen hebben beide dames zich geplaatst voor de Regio Kampioenschappen die door de eigen vereniging De Bergruiters worden georganiseerd op 28 juli a.s.

Loes Damhuis 2 x eerste, in Almelo en Geesteren 14-05-2018

Afgelopen weekend werd er concours springen paarden in Geesteren georganiseerd. Leden van de Bergruiters uit Ootmarsum hebben hier aan deelgenomen. Loes Damhuis haalde met haar paard Jaimy een eerste prijs bij het B-springen. Dit mooie resultaat haalde zij vorige week ook al bij het B-springen in Almelo.


Outdoor Concours Hipique Vasse 12-04-2018

Zondag 8 april jl. werd in Vasse onder werkelijk prachtige weersomstandigheden het Outdoor Concours Hippique door de Bosruiters georganiseerd. Hieraan deden ook enkele leden van de Bergruiters mee. Rosemarie Tenniglo behaalde met haar pony Miep een eerste plaats in het progressief klasse EB. Gido Bruns behaalde met zijn paard Selissa een eerste plek in de L klassiek springen en tevens een eerste plaats in het L progressief springen.

                             


Noabercup met Marjolein Tenniglo en Jorien Roetenberg in de hoofdrol 25-03-2018

Leden van de Bergruiters sprongen zich ‘in het oog’ tijdens de Dinkelland Noabercup in Denekamp. Marjolein Tenniglo behaalde met haar paard Charyl een eerste plaats bij het springen. En daar bleef het niet bij voor de Bergruiters, want Jorien Roetenberg werd met haar paard Jaguar tweede.
Een dag later werden andere wedstrijden verreden en in de klasse L legde Jorien Roetenberg met Helo Emaire beslag op een keurige vierde plaats.


 Derde plaats voor Jorien Roetenberg en Gido Bruns 19-11-2017

Leden van de Bergruiters namen deel aan concoursen in Saasveld en Mariënheem. Dat leidde tot twee podiumplaatsen. In Saasveld werd Jorien Roetenberg met Hello Emaire derde in de klasse L springen. In Mariënheem haalde Gido Bruns met Selisa een derde prijs bij het springen klasse L. Loes Damhuis legde bij het B-springen beslag op een elfde plaats.


Mooie dressuur Marjolein Tenniglo goed voor tweede plek  03-07-2017

Dit weekend werd er door de Rosruiters uit Rossum een concours georganiseerd voor paarden en pony’s. Aan dit evenement werd deelgenomen door een aantal leden van de Bergruiters uit Ootmarsum.
Marjolein Tenniglo haalde met haar pony Miep een tweede prijs in de dressuur. Isa Veelers legde bij het springen beslag op de zevende prijs met haar pony Hunter .